Untitled Document
STRELIŠTE - TOP GUN

U sklopu ponude lovci i zaljubljenici u streljaštvo mogu da se rekreiraju na American trap strelištu, pucanje na glinene golubove.


     
Strelište je otvoreno za pucanje, trening SVAKOG DANA uz prethodni dogovor.

 

     
     
     

Trap strelište se nalazi 8 km od centra Zrenjanina u naselju Mužlja, na putu prema Tisi - "Mužljanski ritovi" ili deonica. Trap strelište je opremljeno sa automatskom mašinom za izbacivanje golubova. Mašina ima kapacitet 200 golubova i automatsku izmenu promene pravca. Strelište poseduje 5 pucačkih mesta sa pulofonima, nastrešnicom, kontrolnom kućicom. U sklopu strelišta postoji jezero na kome može da se okupa u letnjem periodu ili odmara u vidu sportskog pecanja. Uz dodatnu ponudu postoji mogućnost za okrepljenjem toplim i hladnim napicima. Takođe može se na otvorenom grilu pripremati hrana.

Strelište je otvoreno za pucanje, trening SVAKOG DANA uz prethodni dogovor.

Postoji mogućnost za grupu od 3 pucača i više da trening bude bilo koji dan po dogovoru. Za raspored utakmica i bilo koje obaveštenje možete dobiti na kontakt telefon 061 547 0860 ili 063 583 554. Strelište obezbeđuje golubove i mogućnost kupovine municije po želji. Uz dugogodišnjeg iskusnog pucača na glinene goluove postoji mogućnost OBUKE MLADIH STRELACA i onih koji prvi put žele da se oprobaju u tom sportu. U letnjem periodu postoji mogućnost NOĆNOG GAĐANJA.

Cena jedne serije pucanja od 25 golubova iznosi 5 .