Untitled Document

SMEŠTAJ - TOP GUN

Organizacija obezbeđuje prevoz sa aerodroma do mesta smeštaja. Smeštaj zavisi od lovišta (najdalje 20-30 km od lovišta).


S A L A Š
U okviru salaša postoji mini ribnjak za rekreativno pecanje i letnjikovac sa grilom.
     
     
     
     
PRIVATNI APARTMAN
Privatni apartman se nalazi u gradu Zrenjanin u sklopu privatne kuće. Apartman sadrži dve dvokrevetne sobe, dva kupatila, dnevni boravak i kuhinju. U sklopu apartmana postoji letnja terasa, boks za pse i mini parking za 2 - 3 automobila.
"KAŠTEL" Ečka
Lazar Lukač, poreklom Jermen iz Erdelja, kupio je 1781. godine ogromne posede od bečkog dvora i bio rodonačelnik porodice koja je punih 160 godina vladala Ečkom. 1820. godine Lazar Agošton podigao je u Ečki vlastelinski dvorac. Pretvoren u hotel i restoran, sa prostranim parkom, ečanski dvorac "Kaštel" i danas privlači pažnju turista, a njegovo okruženje nemo svedoči o bogatoj i burnoj istoriji i ovde stvaranoj vekovima...
HOTEL "Vojvodina"
hotel Vojvodina raspolaže sa 92 smeštajne jedinice, od toga 76 soba (jednokrevetnih i dvokrevetnih), 11 apartmana, 4 biznis apartmana i jedne sobe za lica sa posebnim potrebama. U sastavu hotela nalaze se dva restorana, koji zajedno mogu da ugoste 400 osoba, biznis centar i konferencijska sala sa najmodernijom tehnikom i smeštajnim kapacitetom od 260 mesta, dve manje sale za sastanke sa po 30 mesta, kao i spa i fitnes centar.